طريقة عمل ميني بيتزا بالجبنة الرومي




مقادير عمل ميني بيتزا بالجبنة الرومي :
1 كيلو دقيق . طماطم.زتون.فلفل.جبن رومى مبشور
معلقه سكر .معلقه ملح . نص كوب زيت. رشه .زعتر.
سبع معالق لبن بودره .بصل.ثوم بودر ان وجد
معلقتين خميره .
2 كوب ماء دافى او حسب العجن ممكن يزيد شويه
طريقة عمل ميني بيتزا بالجبنة الرومي:
نضع الخميره ومعلقه السكر فى نصف كوب ماء دافئ وتقلب جيدا
وتغطى وتترك مده خمس دقايق ثم نضع باقى المقادير الجافه مع بعض
ثم عليهم الخميره والزيت ونعجن جيدا لمده 5 دقايق .ثم نتركها
حتى تتخمر وتغطى جيدا حتى تمام التخمر .ثم تقطع بالشكل اللى تحبيه
وتوضع الخضروات عليها وتدخل الفرن حوالى 10 دقايق وبالهناااااا💚💚

ليست هناك تعليقات

يتم التشغيل بواسطة Blogger.