طريقة عمل ملفوفه.. كباب الملوك..
المكونات ..
لحم ضأن مفروم مع بصل مفروم للحشو
وشرائح باذنجان مقليه..حبه بصل وحبه فلفل رومي وحبه طماطم
التتبيله .. ملح وفلفل اسود وكاري وزنجبيل..
وشرائح باذنجان مقليه..حبه بصل وحبه فلفل رومي وحبه طماطم
التتبيله .. ملح وفلفل اسود وكاري وزنجبيل..
الصلصه ..
دبس الرمان ومعجون طماطم وكجب وماء وملح وفلفل اسود
العمل..
العمل..
نقلي بصل وثوم الى ان تصبح ذهبيه ونضيف عليهم اللحمه المفرومه والتتبيله ووشويه مي الى ان يستوو بعدها تحشي فيهم الشرائح المقليه مع مراعاة ان الباذنجان لما نقليه مجرد تذبيل عشان يكون سهل باللف .. لان بعده مرحلتين سواء اخرى..
ونصفهم بالصينيه نعمل من البصل والفلفل والطماطم شرائح رقيقه ونوزعها فوق الملفوف.. نضيف الصلصه وعالنار الى ان تنشف وبعدها بالفرن والنتيجه والعمل موضح بالصورة
ونصفهم بالصينيه نعمل من البصل والفلفل والطماطم شرائح رقيقه ونوزعها فوق الملفوف.. نضيف الصلصه وعالنار الى ان تنشف وبعدها بالفرن والنتيجه والعمل موضح بالصورة
أترك تعليقًا